Incihaku

GLYCERETH-5 COCOATE

emulgaattori

Poly(oxy-1,2-ethanediyl),.alpha.,.alpha'.,.alpha''.-1,2,3-propanetriyltris[.omega.,.omega.'-dihydroxy-.omega''. ester with fatty acids derived from coconut oil] (5 mol EO average molar ratio).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016