Incihaku

GLYCERETH-20 STEARATE

pehmentävä aine, emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

Poly(oxy-1,2-ethanediyl), .omega., .omega.', -dihydroxy-.omega.''-[(1-oxooctadecyl)oxy]-.alpha.,.alpha.',.alpha.-1,2,3-propanetryiltris- (20 mol EO average molar ratio).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016