Incihaku

GLYCERETH-17 COCOATE

emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

Poly(oxy-1,2-ethanediyl),.alpha.,.alpha'.,.alpha''.-1,2,3-propanetriyltris[.omega.-hydroxy- (17 mol EO average molar ratio), ester with fatty acids derived from coconut oil.

Poly(oksi-1,2-etaanidiyyli), α,α',α"-1,2,3-propaanitriyylitris[ω-hydroksi- (keskimääräinen moolisuhde 17 mol EO), esteri kookospähkinäöljyn rasvahappojen kanssa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016