Incihaku

EUPHORBIA CERIFERA CERA

ihoa hoitava aine, hajuste, kalvonmuodostaja, supistava aine, emulsiota stabiloiva aine, viskositeetinsäätäjä

Euphorbia Cerifera Cera is a wax obtained from the Candelilla, Euphorbia cerifera, Euphorbiaceae .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016