Incihaku

EUONYMUS JAPONICUS LEAF EXTRACT

hiuksia hoitava aine, pehmentävä aine

Euonymus Japonicus Leaf Extract is the extract of the leaves of Euonymus japonicus, Celastraceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016