Incihaku

ETHYLHEXYLGLYCERYL BEHENATE

emulgaattori

3-[(2-Ethylhexyl)oxy]-2-hydroxypropyl docosanoate.

3-[(2-etyyliheksyyli)oksi]-2-hydroksipropyylidokosanoaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016