Incihaku

ETHYLHEXYL TRIAZONE

uv-säteilyä absorboiva aine, auringonsuoja-aine (uv-suodatin)

Benzoic acid, 4,4',4''-(1,3,5-triazine-2,4,6-triyltriimino)tris-,tris(2-ethylhexyl) ester; octyl triazone.

Bentsoehappo, 4,4',4''-(1,3,5-triatsiini-2,4,6-triyylitri-imino)tris-, tris(2-etyyliheksyyli)esteri.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex VI/15.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016