Incihaku

ETHYL METHYLPHENYLGLYCIDATE

hajuste, viskositeetinsäätäjä

Ethyl 2,3-epoxy-3-phenylbutyrate.

Etyyli-2,3-epoksi-3-fenyylibutyraatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016