Incihaku

ETHYL DIISOPROPYLCINNAMATE

uv-säteilyä absorboiva aine

Ethyl 3-[2,4-bis(1-methylethyl)phenyl]acrylate.

Etyyli-3-[2,4-bis(1-metyylietyyli)fenyyli]akrylaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016