Incihaku

ETHYL DICARBOETHOXY PANTOTHENATE

ihoa hoitava aine

Triethyl 2-(2,4-dihydroxy-3,3-dimethyl-1-oxobutyl)aminoethane-1,1,1-tricarboxylate.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016