Incihaku

ETHYL APRICOT KERNELATE

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, pehmentävä aine

Ethyl ester of the fatty acids derived from apricot (Prunus armeniaca) kernel oil.

Aprikoosin, Prunus armeniaca, siemenöljystä saatavien rasvahappojen etyyliesterit.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016