Incihaku

ETHYL 2-METHYL-4-OXO-6-PENTYLCYCLOHEX-2-ENECARBOXYLATE

hajuste

Ethyl 2-methyl-4-oxo-6-pentylcyclohex-2-ene-1-carboxylate.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016