Incihaku

ERYTHRINA VARIEGATA LEAF EXTRACT

ihoa hoitava aine

Erythrina Variegata Leaf Extract is an extract obtained from the leaves of Erythrina variegata L., Fabaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016