Incihaku

ERYTHRINA VARIEGATA FLOWER EXTRACT

ihoa hoitava aine

Erythrina Variegata Flower Extract is an extract obtained from the flowers of Erythrina variegata L., Fabaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016