Incihaku

DODOXYNOL-13

emulgaattori, pinta-aktiivinen aine

Poly(oxy-1,2-ethanediyl), .alpha.-(tributylphenyl)-.omega.-hydroxy- (13 mol EO average molar ratio).

Poly(oksi-1,2-etaanidiyyli), α-(tributyylifenyyli)-ω-hydroksi- (keskimääräinen moolisuhde 13 mol EO).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016