Incihaku

DITRIDECYL SODIUM SULFOSUCCINATE

puhdistava aine, vaahdonvahvistaja, hydrotrooppi, pinta-aktiivinen aine

Sodium 1,2-bis(tridecyloxycarbonyl)ethanesulphonate.

Natrium-1,2-bis(tridekyylioksikarbonyyli)etaanisulfonaatti.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016