Incihaku

DISODIUM LAUROAMPHODIACETATE LAUROYL SARCOSINATE

hiuksia hoitava aine, emulgaattori, vaahdonvahvistaja, vaahtoava aine, pinta-aktiivinen aine

Disodium Lauroamphodiacetate Lauroyl Sarcosinate is the complex of Disodium Lauroamphoacetate and Lauroyl Sarcosinate.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016