Incihaku

DIHYDROXYETHYL TALLOWAMINE OLEATE

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, pehmentävä aine, pinta-aktiivinen aine

9-Octadecenoic acid (Z)-, compd. with N-tallow alkyl-2,2'-iminobis[ethanol].

(Z)-9-oktadekeenihappo, yhdiste N-talialkyyli-2,2'-iminobis[etanolin] kanssa.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016