Incihaku

DIHYDROXYETHYL C12-15 ALKOXYPROPYLAMINE OXIDE

antistaattinen aine, vaahdonvahvistaja, pinta-aktiivinen aine

Ethanol, 2,2'-iminobis-, N-[3-(C12-15-alkyloxy)propyl] derivs., N-oxides.

Etanoli, 2,2'-iminobis-, N-[3-(C12-C15-alkyylioksi)propyyli]johdannaiset, N-oksidit.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016