Incihaku

DIHYDROLANOSTEROL

ihoa hoitava aine, emulgaattori, emulsiota stabiloiva aine

Lanost-8-en-3-ol, (3-beta)-.

Lanost-8-en-3-oli, (3-β)-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016