Incihaku

DEODORIZED KEROSENE

liuotin, viskositeetinsäätäjä

Kerosine (petroleum). A complex combination of hydrocarbons produced by the distillation of crude oil. It consists of hydrocarbons having carbon numbers predominantly in the range of C9 through C16 and boiling in the range of approximately 150[0]C to 290[0]C (320[0]F to 554[0]F).

Petroli (maaöljy); raakaöljyn tislauksessa syntyvä hiilivetyjen monimutkainen yhdistelmä; koostuu hiilivedyistä, joiden hiiliatomien lukumäärä on pääasiassa välillä C9-C16, ja se kiehuu noin alueella 150 oC–290 oC (320oF–554oF).

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016