Incihaku

CYTISUS SCOPARIUS FLOWER CERA

ihoa hoitava aine

Cytisus Scoparius Flower Cera is the wax obtained from the flowers of the Broom, Cytisus scoparius (L.), Fabaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016