Incihaku

CYPERUS ARTICULATUS ROOT OIL

hajua tai makua peittävä aine

Cyperus Articulatus Root Oil is the volatile oil obtained from the roots of Cyperus articulatus L., Cyperaceae .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016