Incihaku

CYNARA CARDUNCULUS SEED OIL

antioksidantti, pehmentävä aine

Cynara Cardunculus Seed Oil is the oil expressed from the seeds of the Cardoon, Cynara Cardunculus L., Asteraceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016