Incihaku

CURCUMA WENYUJIN RHIZOME OIL

ihoa suojaava aine, pehmentävä aine

Curcuma Wenyujin Rhizome Oil is the volatile oil obtained from the rhizomes of Curcuma wenyujin, Zingiberaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016