Incihaku

CUPRESSUS SEMPERVIRENS SEED EXTRACT

ihoa hoitava aine, hajuste

Cupressus Sempervirens Seed Extract is an extract of the nuts of the Cypress, Cupressus sempervirens L., Pinaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/123.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016