Incihaku

CUPRESSUS SEMPERVIRENS OIL

hajua tai makua peittävä aine

Cupressus Sempervirens Oil is the volatile oil obtained from the whole plant, the Cypress, Cupressus sempervirens L., Pinaceae .

Cupressus Sempervirens Oil on sypressin, Cupressus sempervirens, Pinaceae, kävyistä, hedelmistä ja lehdistä saatava luonnollinen öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/123 .

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016