Incihaku

CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF/NUT/STEM OIL

ihoa hoitava aine, hajua tai makua peittävä aine, pehmentävä aine

Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil is a natural oil obtained from the leaves, nuts and stems the Cypress, Cupressus sempervirens L., Pinaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/123.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016