Incihaku

CUPRESSUS SEMPERVIRENS LEAF OIL

ihoa hoitava aine, hajuste, hajua tai makua peittävä aine

Cypress Oil. Cupressus Sempervirens Leaf Oil is the volatile oil obtained from the leaves of the Cypress, Cupressus sempervirens L., Pinaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/123.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016