Incihaku

CRYPTOCARYA CRASSINERVIA BARK OIL

hajua tai makua peittävä aine, antimikrobinen aine

Cryptocarya Crassinervia Bark Oil is the volatile oil distilled from the steam distillation of the bark of the Massoy, Cryptocarya crassinervia, Lauraceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016