Incihaku

CROSSLINKED BACILLUS/GLUCOSE/SODIUM GLUTAMATE FERMENT

ihoa hoitava aine, emulsiota stabiloiva aine, hiuksia kiinnittävä aine, humektantti, viskositeetinsäätäjä

Crosslinked Bacillus/Glucose/Sodium Glutamate Ferment is the product of the fermentation of Glucose and Sodium Glutamate by the microorganism, Bacillus subtilis, crosslinked by irradiation.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016