Incihaku

CRATAEGUS OXYACANTHA STEM EXTRACT

antimikrobinen aine

Crataegus Oxyacantha Stem Extract is the extract of the stems of the Hawthorn, Crataegus oxycantha (L.), Rosaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016