Incihaku

CRAMBE ABYSSINICA SEED OIL PHYTOSTEROL ESTERS

ihoa hoitava aine, hiuksia hoitava aine, kalvonmuodostaja, emulgaattori

Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters is the complex mixture of esters formed by the reaction of Crambe Abyssinica Seed Oil with Phytosterol .

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016