Incihaku

CORIANDRUM SATIVUM LEAF EXTRACT

ihoa hoitava aine, antimikrobinen aine, humektantti

Coriander Sativum Leaf Extract is the extract of the leaves of the Coriander, Coriandrum sativum L., Apiaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016