Incihaku

CORIANDRUM SATIVUM FRUIT EXTRACT

hajuste, antimikrobinen aine, makuaine

Coriander Sativum Fruit Extract is an extract obtained from the dried, ripe fruits of the Coriander, Coriandrum sativum L., Umbelliferae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016