Incihaku

COCAMIDOPROPYLAMINE OXIDE

hiuksia hoitava aine, puhdistava aine, vaahdonvahvistaja, hydrotrooppi, pinta-aktiivinen aine

Amides, coco, N-[3-(dimethylamino)propyl], N-oxides.

Amidit, kookos, N-[3-(dimetyyliamino)propyyli], N-oksidit.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016