Incihaku

CITRUS AURANTIUM AMARA FLOWER CERA

ihoa suojaava aine

Citrus Aurantium Amara Flower Cera is the waxed obtained from the flowers of the Bitter Orange, Citrus aurantium L. var. amara L., Rutaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016