Incihaku

CITRUS AURANTIFOLIA OIL

ihoa hoitava aine, hajuste, hajua tai makua peittävä aine, ihoa piristävä aine, hiuksia hoitava aine, puhdistava aine

Citrus Aurantifolia Oil is the volatile oil obtained from the fruits of the Lime, Citrus aurantifolia, Rutaceae.

Limetin hedelmästä saatava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex II/358 R1.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016