Incihaku

CI 12480

kosmetiikan väriaine

4-[(2,5-Dichlorophenyl)azo]-N-(2,5-dimethoxyphenyl)-3-hydroxynaphthalene-2-carboxamide.

4-[(2,5-dikloorifenyyli)atso]-N-(2,5-dimetoksifenyyli)-3-hydroksinaftaleeni-2-karboksamidi.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex IV/13.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Atsoväri. Väriaine, ruskea.

Lähteet:

1. Stiens, R. 2008. Totuus kosmetiikasta. Parasta iholle, hiuksiin, meikkiin. Helsinki, Tammi. Sivu 192.

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016