Incihaku

CHOLESTEROL

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, emulgaattori, stabiloiva aine, viskositeetinsäätäjä

Cholest-5-en-3-ol (beta)-.

Kolesteroli. Kolest-5-en-3-oli(β)-.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016