Incihaku

CHLORINATED PARAFFIN

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, liuotin, viskositeetinsäätäjä

Chlorinated Paraffin is a chlorinated mixture of hydrocarbons derived from petroleum.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016