Incihaku

CETRARIA ISLANDICA EXTRACT

puhdistava aine, pehmentävä aine, silottava aine, rauhoittava aine

Cetraria Islandica Extract is an extract of the Iceland moss, Cetraria islandica, Parmeliaceae.

Cetraria Islandica Extract on islanninjäkälästä, Cetraria islandica, Parmeliaceae, saatava uute.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016