Incihaku

CEDRUS ATLANTICA BARK OIL

ihoa hoitava aine, hajuste, hajua tai makua peittävä aine

Cedrus Atlantica Bark Oil is the volatile oil obtained from the bark of Cedrus atlantica, Pinaceae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa saattaa liittyä rajoituksia. Katso kosmetiikkadirektiivin liite Annex III/122.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016