Incihaku

CARYOCAR CORIACEUM SEED OIL

ihoa hoitava aine, ihoa suojaava aine, pehmentävä aine, humektantti

Caryocar Coriaceum Seed Oil is the oil expressed from the fruit of Caryocar coriaceum.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016