Incihaku

CARUM PETROSELINUM SEED OIL

ihoa hoitava aine, hajuste, hajua tai makua peittävä aine

Parsley Oil. Carum Petroselinum Seed Oil is a volatile oil obtained from the seeds of the Parsley, Carum petroselinum L., Apiaceae. It contains apiol, terpene and pinene.

Carum Petroselinum Seed Oil on persiljan, Carum petroselinum, Umbelliferae, siemenistä saatava haihtuva öljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016