Incihaku

CARUM CARVI SEED OIL

hajuste, hajua tai makua peittävä aine

Carum Carvi Seed Oil is the fixed oil obtained from the seeds of Caraway, Carum carvi L., Apiaceae .

Carum Carvi Seed Oil on kuminan, Carum carvi, Apiaceae, siemenistä saatava rasvaöljy.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016