Incihaku

CARUM CARVI SEED EXTRACT

hajua tai makua peittävä aine

Carum Carvi Seed Extract is an extract of the seeds of the Caraway, Carum carvi L., Umbelliferae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016