Incihaku

CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL

ihoa hoitava aine, hajua tai makua peittävä aine

Carthamus Tinctorius Seed Oil is the oily liquid obtained from the seeds of Safflower, Carthamus tinctorius L., Compositae. It consists principally of the triglycerides of linoleic acid.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016