Incihaku

CARTHAMUS TINCTORIUS OLEOSOMES

ihoa hoitava aine, pehmentävä aine, emulsiota stabiloiva aine

Carthamus Tinctorius Oleosomes are the oleosomes (oil-bodies) isolated from the Safflower, Carthamus tinctorius L.,(Safflower) Oil.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016