Incihaku

CARTHAMUS TINCTORIUS FLOWER

hajua tai makua peittävä aine

Carthamus Tinctorius Flower are the dried flowers obtained from the Safflower, Carthamus tinctorius L., Compositae.

Ainesosan käyttöön kosmetiikassa ei sisälly rajoituksia.

Lähde: Euroopan Unioni. 2016. Kosmetiikkadirektiivi ja komission asetukset. CosIng-tietokanta. Viitattu 18.3.2016.http://ec.europa.eu/consumers/cosmetics/cosing/

Lisätty: 10.03.2012 / Päivitetty: 19.03.2016